The Forbury

EPR Architects

 

Executive Summary
Through careful site analysis, the proposals were designed to provide an appropriate architectural frame for the existing landscape and open new visual and spatial connections between them. This included new landscaped green corridors between Old St. Margaret’s churchyard and St Joseph’s Vale and the St. Matthew Academy playing fields beyond.

Despite its abundance of green open space, Blackheath is less than 20 minutes by train to central London, making it an increasingly popular choice for young professionals and families, looking for a village location with easy access into the capital. The scheme also attracts to the elderly residents who have lived in the affluent area their whole lives and are looking to downsize to a home that’s a lot more manageable but still of high quality.

Website Menu