Camlet Way

Natascha Dartnall Studios

 

Our work at Camlet Way saw a traditional Victorian villa transformed into a large modern home with plenty of open space and a variety of different areas to serve all manner of living purposes from home office to dinner party to cosy nights in the home cinema. The house was to reflect a family’s changing dynamic, social lives and playful nature.

We focused on letting light in and gaining broad vistas over London, as well as engaging bespoke joiners, a range of colour and texture and cherry picking unusual antique pieces.
Original plans to create a gym and pool in the basement were not possible and we adapted – taking the pool outside and ensuring the interior and exterior of the rear of the house were a cohesive space, divided only by glass.

This house has opened up into a beautiful modern home through which busy lives ebb and flow with ease.

Website Menu